Excelsior vs Den Haag – Ponturi Pariuri Olanda Eredivisie 25.05.2024 (2024)

Analiză și informațiipentru Excelsior v ADO Den Haag

Excelsior și Den Haag dispută a doua manșă din semifinalele de calificare în Eredivisie. Meciul se va juca sâmbătă seară, începând cu orele 21:00, pe Stadionul Van Donge & De Roo din Rotterdam, sub conducerea arbitrului Manschot. Excelsior este favorită, însă mai multe detalii puteți citi în analiza ce urmează încheiată de un pont recomandat.

Cota aleasă vine din ofertaBetano pariuri sportive.

Excelsior vs Den Haag – Ponturi Pariuri Olanda Eredivisie 25.05.2024 (1)

Concurs

Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!

PARIAZĂ ACUM

Se aplică T&C

Excelsior: Forma echipei, știri și statistici

Excelsior p*rnește cu prima șansă în această semifinală. A reușit să învingă în meciul tur jucat pe terenul lui Den Haag cu 2:1, așa că misiunea să este să nu piardă această partidă. A terminat pe locul 16 în prima liga și astfel a fost calificată direct în semifinale. Echipa se putea salva de la retrogradare dacă nu pierdea ultimul meci jucat pe terenul lui Feyenoord. Ocupanta locului 15, Waalwijk a terminat la egalitate de puncte cu Excelsior, dar a avut un golaveraj mai bun.

Excelsior a început destul de hotărâtă meciul tur și a ales strategia atacului încă de la start. Driouech și Duijvestijn au marcat primii în minutele 16, respectiv 23. Defensiva a avut o singură greșeală în minutul 71 când a încasat singurul gol marcat de Den Haag.

Golaverajul 50:73 din sezonul de Eredivisie ar putea fi o problemă în acest retur în care Den Haag nu mai are nimic de pierdut și este obligată să atace. Excelsior a avut a 4-a cea mai slabă defensivă din campionat și a tras formația în jos. Golgheterul formației este Troy Parrott. Acesta a reușit 10 goluri și 4 pase decisive în acest sezon.

Pe teren propriu, Excelsior a reușit 2 victorii în ultimele 5 etape, cu FC Volendam și cu Heracles. Parrott și Driouech au reușit dubla în acel meci.

Nu sunt anunțate absențe înainte de acest meci.

ADO Den Haag: Forma echipei, știri și statistici

Den Haag are o misiune imposibilă în această deplasare în care trebuie să întoarcă rezultatul negativ din tur.

Cele 50 de goluri încasate în acest sezon nu au fost întâmplătoare. Defensiva a greșit mult și a fost condusă cu 2:0 încă din prima repriză. Golgheterul formației cu 23 de goluri reușite a fost cel care a redus din diferența și a stabilit scorul final în minutul 72. Echipa speră să trimită meciul în extra prelungiri, iar pentru acest lucru este nevoie să deschidă scorul. În tur, Den Haag a avut un total de 8 șuturi pe poartă și mai multe ocazii de a înscrie, dar șansă nu a fost de partea sa.

Den Haag a trecut întâi de De Graafschap în sferturile de finală printr-un 2:2 pe teren propriu și o victorie cu 3:2 în deplasare.

Ultimele 4 deplasări ale lui Den Haag s-au terminat cu 3 victorii și un egal, așa că moralul jucătorilor este destul de bun înaintea acestui meci.

Lipsește fundașul Esajas care a primit cartonaș în manșa trecută.

Echipe probabile

Excelsior vs Den Haag – Ponturi Pariuri Olanda Eredivisie 25.05.2024 (4)Echipă probabilă Excelsior

PortarVan Gassel
FundașiBenita, Horemans, El Yaakoubi, Zagre
MijlocaşiGoudmijn, Baas; Lamprou, Duijvestijn, Driouech
AtacanţiParrott

Excelsior vs Den Haag – Ponturi Pariuri Olanda Eredivisie 25.05.2024 (5)Echipă probabilă ADO Den Haag

PortarMarsman
FundașiSiereveld, Surmeli, Waem
MijlocaşiAsante, Christensen, Vlak, Ideho, Van der Sande
AtacanţiVan Mieghem, Veerman

Statistica meciurilordirecte Excelsior v ADO Den Haag

Excelsior și Den Haag se cunosc destul de bine. Înainte de această semifinală, cele două au jucat ultimul meci direct în 2022, chiar finalaplayoff-ului de retrogradare, meci câștigat dramatic de Excelsior la penalty-uri. Den Haag a avut atunci 3:0 în minutul 47, dar nu a reușit să țină de rezultat și Excelsior a reușit să revină cu o egalare în minutul 93. Den Haag a reușit să preia conducerea în prelungiri, dar Excelsior a egalat repede, lăsând soarta promovării la loviturile de departajare.

cu Dan Bara

SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+.TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM

PARIAZĂ ACUM

Se aplică T&C

Cote pentru Excelsior v ADO Den Haag

Din oferta de pariuri Betano am ales o cotă 1.62 pentru ca în meci să se înscrie peste 2.5 goluri asiatic. Varianta de peste 3 goluri asiatic ne dublează miza, cota 2.00.

Excelsior vs Den Haag – Ponturi Pariuri Olanda Eredivisie 25.05.2024 (8)

Concurs

Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA

PARIAZĂ ACUM

Se aplică T&C

Excelsior vs ADO Den Haag Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Excelsior este ușor favorită, având în vedere avantajul pe care și l-a creat în tur. Dacă ne uităm la cele mai recente 5 întâlniri observăm că de fiecare dată a fost spectacol pe teren. Den Haag pleacă cu șansa a doua, însă cu siguranță va lupta precum în meciurile anterioare. În 5 din ultimele 6 meciuri, Den Haag a înscris cel puțin 2 goluri, chiar dacă nu a avut succes mereu. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Olanda - Eredivisie

Peste 2.5 goluri asiatic1.62

Excelsiorvs ADO Den Haag

25 May 24, 21:00

Lavinia Benciu

Miza:8/10

Cota:1.62

Status:In desfasurare

Pariază acum

Excelsior vs Den Haag – Ponturi Pariuri Olanda Eredivisie 25.05.2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 6211

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.